O nama

BUGENVILA, tropska ljepotica koja nas je fascinirala prvi put prije 40 godina, na isti način nas impresionira i dan danas kada u kolekciji imamo preko sto različitih vrsta, a naša kolekcija se i dalje povećava. Pored njih su tu i tropski hibiskusi koji svojom ljepotom, kao i bugenvile kad ih vidite, zaustave dah. Od nedavno imamo u uzgoju i hibiskus syriacus, a osobito smo ponosni na naše multi-kolore (višebojne kalemljene biljke) bugenvila i hibiskusa, od kojih su svaki unikat i jedino ih ovdje možete naći, pa čak i naručiti (uz dogovor) za slijedeću godinu.

  • Svoje biljke uzgajamo na prirodan način, bez forsiranja i zato nema perfekcije u njihovom izgledu. Sve potrebne informacije i savjete o uzgoju istih možete naći na ovim stranicama koje su Vam nesebično na raspolaganju kao plod iskustva u uzgoju biljaka već 40 godina.
  • Na stranici press clipping možete pogledati kratka štiva i savjete o uzgoju raznih vrsta biljaka koje smo pisali za pojedine časopise.
  • Pod linkovima možete pronaći neke web stranice koje bi vam mogle biti zanimljive kao ljubiteljima bugenvila i hibiskusa, primjerice stranica www.internationalhibiscussociety.org .
  • Sve kultivare hibiskusa možete pronaći na ovoj stranici.

Nadamo se da će Vam pregledavanje naših web stranica biti užitak!